Image

Zoeken Contact

 Image

Niet live maar wel digitaal

Wat balen wij enorm! We hadden hoop dat we ondanks de aangescherpte maatregelen toch een leuke fysieke congresdag konden organiseren op donderdag 18 november. Na overleg met de congreslocatie bleek dat de nieuwe corona-maatregelen dat voor ons onmogelijk maken. Het toch door laten gaan zou hebben geresulteerd in een Reuvensdag zonder informatiemarkt, lunch of koffie/thee pauzes en zonder netwerkborrel. Het gehele bestuur en de programmacommissie zijn het eens dat dit niet een congres zou zijn waar we iemand gelukkig mee maken.

Plan B?

Voor vrijdag 19 november stond al een digitale dag gepland. Deze wordt -met veel dank voor de gastvrijheid!- uitgezonden vanuit de studio van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in Amersfoort. Wij zijn hard aan de slag om het bestaande programma uit te breiden met elementen van het programma van donderdag om zo een goedgevulde digitale Reuvensdag te realiseren. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Archeologen die zijn ingeschreven in het actorenregister kunnen bij deelname aan deze Reuvens-digi-dag een onderhoudspunt in categorie A-01 ontvangen. Hiervoor is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via > deze < link.

De livestream vind je >> HIER <<


Voor de hand liggende vragen

 • Krijg ik een restitutie voor mijn aangekochte ticket?
  Ja. binnen een maand wordt het bedrag minus de administratiekosten teruggestort op je rekening.
 • Krijg ik een restitutie voor mijn stand op de informatiemarkt?
  Ja. binnen een maand wordt het bedrag minus de administratiekosten teruggestort op je rekening.
 • Zijn er kosten verbonden aan de digitale dag 19 november?
  Nee. Aan deelname zijn géén kosten verbonden.
 • Krijg ik een actorpunt voor de digitale dag 19 november?
  Ja. Archeologen ingeschreven in het actorenregister ontvangen bij deelname één onderhoudspunt in categorie A-01. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk. Dat kan via > deze < link.
 • Moet ik mij aanmelden voor de digitale dag van 19 november?
  Nee. Tenzij je een actorpunt wilt voor deze dag. De link voor de livestream wordt openbaar gesteld.
 • Hoe kom ik nou aan het boek ’tussen wetenschap & wandelgangen’?
  We hebben alle deelnemers van de fysieke dag een exemplaar beloofd van het prachtige boek ‘Tussen wetenschap en wandelgangen/Vijftig jaar Nederlandse archeologie in de context van de Reuvensdagen’. Op de digitale dag 19 november zal tijdens de vlogs een kortingscode langskomen waarmee het boek online te bestellen is. Het eerste boek kost met deze code slechts € 12,50. Elk volgend boek dat tegelijkertijd wordt besteld kost € 1,00 extra (1 boek voor 12,50, 2 boeken voor 13,50, 3 boeken voor 14,50, 4 boeken voor 15,50 enz.). Deze code is 1 week geldig.
 • Wanneer wordt het programma bekend?
  Het programma wordt uiterlijk woensdag bekendgemaakt.
 • Gaat het goed met jullie als organisatie?
  Fijn dat je het vraagt! En nee, wij hebben hard gewerkt om ondanks de huidige omstandigheden een evenement te organiseren waar we elkaar allemaal, onder het genot van prachtige lezingen, een hapje en een drankje, weer echt kunnen ontmoeten. We zetten onze zinnen met goede hoop op volgend jaar. Een jaar waar we hopelijk weer echte Reuvensdagen mogen organiseren, Misschien zelfs met Reuvensnacht.

Voortgang
De programmacommissie en het bestuur werken hard aan de invulling van het programma voor vrijdag. Wil je actueel op de hoogte gehouden worden over de Reuvensdagen? Houd dan ook de website (www.reuvensdagen.nl) en de sociale media in de gaten.

We hopen velen van jullie op 19 november online te ontmoeten.
Tot dan!

Bestuur Stichting Reuvens
Programmacommissie Reuvensdagen 2021