Image

Zoeken Contact

 Image

Diversiteit aan participatie

Vrijdag om 13:45

Betekent erfgoed voor iedereen hetzelfde? Beschouwt iedereen erfgoed als erfgoed? Hoe kan erfgoed een afspiegeling zijn van onze diverse samenleving? En hoe kan iedereen die dat wil gelijkwaardig betrokken zijn bij erfgoed? Deze sessie zal niet op alle vragen een antwoord hebben maar laat wel de maatschappelijke en verbindende waarde van erfgoed zien.

 


Buiten de sessies om?

Genoeg te doen naast koffie lurken!

Informatiemarkt

Beide dagen – Foyer

De Reuvensdagen moeten het niet alleen hebben van de inhoudelijke presentaties van de vele sprekers. Ook een Informatiemarkt maakt sinds jaar en dag deel uit van het programma. Dat is dit jaar niet anders.

Lees hier welke bedrijven er zijn!


Boekenruiltafel

Beide dagen – Foyer

Heb je boeken met een archeologisch thema die je wilt schenken aan een collega, die je dubbel hebt of die je wilt ruilen voor andere? Neem ze mee en leg ze op de boekenruiltafel!


Folderbuffet

Beide dagen – Foyer

Alle deelnemers aan de Reuvensdagen die geen stand hebben op Informatiemarkt maar wel iets hebben om onder de aandacht te brengen van de andere deelnemers kunnen hun flyer, folder of visitekaartje neerleggen op het folderbuffet. Maak van de gelegenheid gebruik, je folder/flyer/visitekaartje kan zomaar goed terecht komen!


Tentoonstelling 40+1 jaar stadsarcheologie Breda

Beide dagen – de expositieruimte

In deze tentoonstelling zijn 41 vondsten uit de Bredase bodem te zien. Niet alleen de topstukken; de tentoonstelling toont een doorsnede door de tijd en de diversiteit aan vondsten, opgegraven vanaf 1981 tot nu.


Reuvensnacht!

Donderdag 20:30 – De Avenue

Donderdagavond staat traditiegetrouw de Reuvensnacht op het programma, historisch gezien het mooiste feest van het jaar. Dit jaar in De Avenue! Meer informatie volgt. Terugblikken op de vorige edities? Dat kan op reuvensnacht.nl


Pas op! De laatboektoeslag komt eraan!

Heb je nog geen ticket gekocht voor de komende Reuvensdagen? Ben je wel van plan te komen? Koop dan je ticket uiterlijk 10 november. Wacht je tot 11 november, dan bezorg je ons extra kosten en werk. Dus betaal je een laatboektoeslag van € 20,00 per ticket. Zo wordt je deelname aan de Reuvensdagen onnodig duur. Tickets boek je via website met behulp van deze >link<.