Image

Zoeken Contact

 Image

Nieuwsbrief 2021 17-11

Livestream programma

COVID-19 checklist doorlopen? Huh?

Als je een ticket hebt gekocht voor de fysieke Reuvensdag (donderdag 18 november), zit je nog in het geautomatiseerde programma van het ticketingkantoor. Daarom heb je vanochtend een mail gekregen omtrent COVID maatregelen.
Die kun je gewoon negeren. Voor de Reuvens-digi-dag vrijdag 19 november hoef je geen checklisten te doorlopen of testen af te laten nemen!😉


Het boek ’tussen wetenschap & wandelgangen’

Op de Reuvens-digi-dag wordt het eerste exemplaar van het boek door initiatiefnemer Renée Magendans uitgereikt aan Herbert Sarfatij, een van de grondleggers van de Reuvensdagen. 
Alle deelnemers aan de Reuvens-digi-dag kunnen dit boek met grote korting bestellen (er wordt op 19 november een kortingscode gepubliceerd). 

Let op: Het eerste boek kost met deze code €12,50 (in plaats van € 25,00). Elk volgend boek dat tegelijkertijd wordt besteld kost slechts €1,00 extra. Dus 1 boek voor €12,50, 2 boeken voor €13,50, 3 boeken voor €14,50, 4 boeken voor €15,50 enz. Spreek dus tijdig af met wie je samen je boek bestelt! De kortingscode is 1 week geldig.


Actorregister, Onderhoudspunten

Deelname aan de Reuvens-digi-dag is niet alleen leuk maar ook nuttig!
Het levert voor deelnemers die ingeschreven zijn in het Actorregister één onderhoudspunt op in categorie A01 mits je aangemeld bent voor de Reuvens-digi-dag. Dat kan via > deze < link.