Image

Zoeken Contact

 Image
Marike de Nobel

Opening Reuvensdagen 2022

Marike de Nobel Wethouder Inkomen & Cultuur

Gemist of terugkijken? Bekijk het > hier < op YouTube.

– – – – – – – –

De Reuvensdagen 2022 zijn in Breda! We verwelkomen jullie van harte in onze mooie stad! We zijn blij dat er weer gelegenheid is elkaar in het echt te ontmoeten.

Er is door de programmacommissie een mooi inhoudelijk programma opgesteld en door de organisatie en de collega’s en vrijwilligers van team erfgoed van de gemeente Breda een mooie setting waarin iedereen elkaar kan ontmoeten. In het Chassé-theater heeft iedereen de gelegenheid elkaar te zien en bij te praten, maar ook rond te kijken bij de informatiemarkt en een kijkje te nemen in de tentoonstelling ‘40+1 jaar stadsarcheologie Breda in 40+1 objecten’. Daarnaast is er in de Chasségarage een mooie fototentoonstelling en dicht bij, op het Kloosterplein een blind wall met thema archeologie.

’s Avonds zijn de borrel en de Reuvensnacht in de Avenue. En zaterdag nog enkele rondleidingen voor de langblijvers. Verder hopen we dat jullie de gelegenheid hebben om te genieten van onze mooie stad en er een indruk van te krijgen om later nog eens terug te keren.

Veel plezier!

Team erfgoed Breda