Image

Zoeken Contact

					Image

Reuvensnacht 2023

Bad to the Bone

De Stichting Archeologie West-Friesland organiseert de Reuvensnacht 2023.

 Image

De Reuvensnacht wordt dit jaar anders dan anders. In het historische centrum van Hoorn ontbreekt een poptempel. Daarom hebben we besloten aan het Kerkplein, midden in het uitgaansgebied van de stad, op drie naast elkaar gelegen locaties de Reuvensnacht te organiseren. Er is voor elk wat wils.

De toegang op alle drie de locaties is gratis, maar we doen een verzoek om sponsoring naar draagkracht. Maak vooral een rondje Kerkplein van plek naar plek.

Locatie: Centrum Hoorn
Tijd: 21:00 – 01:00

Mis het niet!


Locatie 1: De Boterhal, Kerkplein 39 te Hoorn 

21.00 – 22.00 Nieuw: ReuvensWord
Hoorn bracht een nieuwe toevoeging aan het programma van de Reuvensdagen! Voor wie zich liever niet muzikaal aan eigen publiek presenteerde, maar wél iets te berde wilde brengen, was er ReuvensWord.

Een mini-festival in de monumentale Boterhal in de vooravond van donderdag 16 november. Met spoken word en poëzie, allemaal geïnspireerd door ons mooie vak. Ook Esther Jansma heeft zich laten inspireren en deelt haar gedachten over archeologie en poëzie en enkele van haar gedichten.  

 


22.00 – 01.00 ReuvensRave
Na de dichtkunst tijd voor techno!

BoB & SaNDERGeE draaien eerlijke rauwe Techno: van Oldskool vynil via Groovy en Minimal tot Acid. Misschien halen ze wel hun oude synths en drumcomputers tevoorschijn….

 Image

Locatie 2: Cafe ’t Kroegie, Kerkplein 1 te Hoorn

21.00-01.00 ReuvensRock
Ouderwets beuken op het kleinste podium van de stad met een super-interessante line up:

  • Rage against the Graafmachine
  • Cannabalistic Sqvirrel
  • Schuttersput

 

 Image

Locatie 3: Huis Verloren, Kerkstraat 10 te Hoorn (ingang aan het Kerkplein)

21.00-01.00 ReuvensSwing

Met DJ Miss Twist (bop, rock, roll, groove, swing, ska, jive en dance) gaan de voetjes van de vloer! Maar in Huis Verloren is er ook lounge ruimte met rust voor een goed gesprek.

 Image