Image

Zoeken Contact

 Image

Reuvensdagen 2023

In 2023 vinden de Reuvensdagen plaats op 16 en 17 november in Hoorn. Op 15 november organiseert de gaststad een prachtig voorprogramma met excursies en pre-conference diner.


Gaststad Hoorn

Waarom de Reuvensdagen in Hoorn? Precies dit jaar is het 450 jaar geleden dat tijdens de Slag op de Zuiderzee de vloot van de Geuzen de vloot van de Spanjaarden versloeg in het Hoornse Hop. Dit onderbelichte deel van de 80-Jarige Oorlog is de afgelopen jaren onderwerp van studie geweest en de aanleiding om alles archeologisch op een rijtje te zetten. Ook wilden we dit met het publiek in Hoorn en West-Friesland delen www.slagopdezuiderzee.nl.

De Reuvensdagen in Hoorn zijn de laatste activiteit in dit jubeljaar. Ook voor de archeologische gemeenschap van Nederland willen we laten zien wat het cultureel erfgoed in Hoorn, op het Westfriese platteland en op de bodem van de Zuiderzee te brengen heeft.


Reuvensdagen praktisch

 • Aanmelden voor de Reuvensdagen 2023
  Aanmelding voor de Reuvensdagen 2023 kan nu via de Ticketshop. Vanaf 10 november 09:00 geldt een laatboektoeslag.
 • Programma Reuvensdagen 2023
  De Programmacommissie heeft achter de schermen hard gewerkt aan het programma. Het programma is al grotendeels gevuld, maar er kunnen nog wijzigingen doorgevoerd worden.
 • Reuvensnacht
  Maak je Reuvens-ervaring compleet met de Reuvensnacht. Dit jaar is bijzonder door een nacht met verschillende events op diverse locaties.
 • Reuvens Tours (excursies)
  Gaststad Hoorn heeft speciaal voor de Reuvensdeelnemers exclusieve excursies!

 Image


Locatie Schouwburg Het Park

De Reuvensdagen vinden dit jaar plaats bij Schouwburg Het Park, gevestigd in het Hoorn, aan de rand van het IJsselmeer.

Adres:
Westerdijk 4
1621 LE Hoorn

Tip: Kom met het openbaar vervoer!


Informatie

Voor meer informatie kun je terecht op www.reuvensdagen.nl of bij het congresbureau via info@reuvensdagen.nl of 06 – 553 050 88 (Carla Jansen).