Image

Zoeken Contact

 Image

Reuvens-digi-dag 2020

Van Reuvensdagen naar Reuvens-digi-dag

Bestuur en programmacommissie Reuvensdagen 2020 hebben besloten om de Reuvensdagen 2020 te comprimeren tot één dag. De Reuvens-digi-dag! Deze wordt online gehouden op donderdag 19 november.

 • Programma
  De Reuvensspreker 2020 is Arnold Carmiggelt (BOOR), de titel van zijn presentatie: Over pijpenkoppen en vuistbijlen. Op zoek naar Assien Bomers (1912 – 1988). Voor het actuele programma zie: Programma.
 • Vlogs
  Tijdens de Reuvens-digi-dag vullen we de lunchpauze met korte vlogs van maximaal 2 minuten. We zijn daarvoor nog op zoek naar video’s over spectaculaire ontdekkingen in het veld of in het lab. Filmpjes over briljante invallen achter je bureau zijn ook meer dan welkom. Denk je erover een vlog in te dienen, een lijstje met do’s en dont’s vind je hier.
 • Het Actorregister, onderhoudspunten
  De Reuvensdagen zijn niet alleen leuk, maar ook heel nuttig! Het is een educatief evenement. Dat is dit jaar niet anders. Deelname aan de Reuvens-digi-dag levert voor deelnemers die ingeschreven zijn in het Actorregister één onderhoudspunt op in categorie A01.
 • Deelname
  Deelname aan de Reuvens-digi-dag is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Het inschrijfformulier vind je hieronder. Aanmelden is mogelijk tot 18 november 17:00 uur.

Aanmeldformulier