Image

Zoeken Contact

 Image

Reuvens-digi-dagen 2020

2020 – Het jaar zonder reguliere Reuvensdagen

Helaas moeten we jullie mededelen dat de Reuvensdagen, die op 19 en 20 november voor de 50ste keer hadden moeten plaatsvinden, voor de eerste keer niet doorgaan.

Waarom?

Alles wijst erop dat we in november nog steeds te maken hebben met maatregelen die de verspreiding van het coronavirus tegen moeten gaan. Zo kunnen wij geen Reuvenswaardig congres organiseren. We willen dat deelnemers veilig kunnen reizen en zich prettig voelen tijdens het congres. Daarom hebben we, in overleg met alle betrokken partijen, besloten om de 50ste editie van de Reuvensdagen een jaar uit te stellen.

En nu? Het alternatief: De Reuvens-digi-dagen

Iedereen die een sessie- of lezingvoorstel heeft ingediend ontvangt voor 26 mei persoonlijk bericht. Maar daar blijft het niet bij. Natuurlijk laten we de Reuvensdagen niet zomaar voorbijgaan!

We bieden jullie op 19 en 20 november een alternatief in de vorm van een online-mini-congres. De programmacommissie is al druk bezig met de voorbereidingen. Vanzelfsprekend houden we jullie op de hoogte van onze plannen, maar houd ook zelf onze website en social media goed in de gaten.

We vragen jullie om dit bericht zoveel mogelijk te delen.

We hopen dat we jullie allemaal, archeologen, ondernemers, studenten, ambtenaren, vrijwilligers en exposanten, binnen afzienbare tijd weer in het echt kunnen ontmoeten.

Bestuur Stichting Reuvens
Programmacommissie Reuvensdagen 2020
21-05-2020

Oproep voor Sessies

Als je vertrouwd bent met online presenteren nodigt de programmacommissie Reuvensdagen 2020 je uit om een voorstel in te dienen voor een sessie op de komende Reuvensdagen.