Image

Zoeken Contact

 Image

Reuvens-digi-dag 2020

Bestuur en programmacommissie Reuvensdagen 2020 hebben besloten om de Reuvensdagen 2020 te comprimeren tot één dag. De Reuvens-digi-dag! Deze wordt online gehouden op donderdag 19 november.

Van Reuvensdagen naar Reuvens-digi-dag

– Heb je je wel aangemeld maar nog geen inlog voor de livestream ontvangen? Controleer je spambox – 

 • Programma
  De Reuvensspreker 2020 is Arnold Carmiggelt (Archeologie Rotterdam), de titel van zijn presentatie: Over pijpenkoppen en vuistbijlen. Op zoek naar Assien Bohmers (1912 – 1988). Voor het actuele programma zie: Programma.
 • Vlogs
  Tijdens de Reuvens-digi-dag vullen we de lunchpauze met korte vlogs.
 • Het Actorregister, onderhoudspunten
  De Reuvensdagen zijn niet alleen leuk, maar ook heel nuttig! Het is een educatief evenement. Dat is dit jaar niet anders. Deelname aan de Reuvens-digi-dag levert voor deelnemers die ingeschreven zijn in het Actorregister één onderhoudspunt op in categorie A01.
 • Deelname
  Deelname aan de Reuvens-digi-dag is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Het inschrijfformulier vind je hieronder. Aanmelden is mogelijk tot 18 november 17:00 uur.
 • Bakelsquiz
  Aanmelden voor de Bakelsquiz is niet vooraf nodig. In de deelnemersmailing en op de website op de dag zelf worden een YouTubelink voor de livestream en een quizlink voor het invullen van de vragen gedeeld.

Aanmeldformulier