Image

Zoeken Contact

 Image

Reuvensdagen 2021

In 2021 vinden de Reuvensdagen plaats in Almere. Dit jaar donderdag 18 november live in Almere en vrijdag 19 november online via een livestream.

Reuvensdag en Reuvens-digi-dag

 • Programma Reuvensdag 18 november
  Het programma wordt nog verder aangevuld.
 • Programma Reuvens-digi-dag 19 november
  Tijdens het gratis toegankelijk programma van de Reuvens-digi-dag tonen we onder andere korte vlogs. En worden de archeologietalentprijs en de W.A. van Es-prijs uitgereikt.
 • Deelname
  Deelname aan de Reuvensdag (18 november) kan enkel via het aanmeldformulier op deze pagina. Deelname aan de Reuvens-digi-dag (19 november) is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk (aanmelden kan binnenkort).
 • Het Actorregister, onderhoudspunten
  De Reuvensdagen zijn niet alleen leuk, maar ook heel nuttig! Het is een educatief evenement. Dat is dit jaar niet anders. Deelname aan de Reuvensdag (18 november) levert voor deelnemers die ingeschreven zijn in het Actorregister één onderhoudspunt op in categorie A01.

Informatiemarkt 2021

Ook een Informatiemarkt maakt sinds jaar en dag deel uit van het programma. Dat is dit jaar niet anders. Wat wél anders is, is dat de Informatiemarkt alleen tijdens het fysieke congres, donderdag 18 november, staat. Om toch zolang mogelijk plezier te hebben van de markt blijft deze dit jaar tot en met de borrel staan.

Op de informatiemarkt vind je (lijst wordt aangevuld):

 Image