Image

Zoeken Contact

 Image

Meld je aan!

Heb je je al ingeschreven voor hét congres van het jaar? Zo niet, wacht dan niet te lang, want voor alle inschrijvingen die na 10 november bij ons binnenkomen, geldt een treuzeltoeslag van €20,-. Meld je dus snel aan, we zien je graag in Almere! Tickets kopen en aanmelden kan via de website.

Extra: Gratis boek!

De fysieke Reuvensdag vindt plaats op donderdag 18 november in Almere. Alle bezoekers van deze dag krijgen een GRATIS exemplaar van het boek: Tussen wetenschap en wandelgangen/Vijftig jaar Nederlandse archeologie in de context van de Reuvensdagen. Het boek beschrijft de ontwikkelingen in de Nederlandse archeologie in de afgelopen vijftig jaar (1971-2020) tegen de achtergrond van het sinds 1971 jaarlijks gehouden congres: de Reuvensdagen.

 Image

 Image

Informatiemarkt

Ook een Informatiemarkt maakt sinds jaar en dag deel uit van het programma. Dat is dit jaar niet anders. Wat wél anders is, is dat de Informatiemarkt alleen tijdens het fysieke congres, donderdag 18 november, staat. Om toch zolang mogelijk plezier te hebben van de markt blijft deze dit jaar tot en met de borrel staan. aanmelden voor de informatiemarkt kan tot en met de 25ste via info@reuvensdagen.nl.