Image

Zoeken Contact

 Image

Reuvensdagen 2024

In 2024 vinden de Reuvensdagen plaats op 14 en 15 november in Den Haag.


Gaststad Den Haag

Den Haag, met zijn rijke geschiedenis en statige allure, vormt een perfect decor voor de Reuvensdagen 2024.

Ontmoet sprekers, spreek collega’s, doe nieuwe inzichten op en beleef de historie van Den Haag. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Hou onze nieuwsbrief in de gaten en volg onze socials.

Wij nodigen jullie bij deze van harte uit om deel te nemen aan de komende editie op 14 en 15 november 2024 in de Fokker Terminal in Den Haag. Tot dan en daar!


Call for Sessions

Zoals elk jaar gaan we op zoek naar sessies, lezingen of andere ideeën voor de Reuvensdagen. Heb je een voorstel voor een sessie op de komende Reuvensdagen, al dan niet rond de benoemde thema’s? Ga naar het aanmeldingsformulier via de link hiernaast en vul het in.

Mocht je een voorstel hebben voor een lezing, maar is het onvoldoende voor een hele sessie, of heb je een ander idee of een vraag? Dan is een mailtje naar Anneleen Van de Water via info@reuvensdagen.nl voldoende.

De Call for Sessions is open tot en met 9 april 2024.


Locatie Fokker Terminal

De Reuvensdagen vinden dit jaar plaats bij De Fokker Terminal, gevestigd in Den Haag. De Fokker Terminal is  een monumentaal, inspirerend industrieel gebouw waar vroeger vliegtuigen stonden opgesteld waar studenten aan sleutelden. 

Adres:
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag

Tip: Kom met het openbaar vervoer!

 Image

Reuvensdagen 2024 worden financieel mogelijk gemaakt door: 

Gemeente Den Haag


Informatie

Voor meer informatie kun je terecht op www.reuvensdagen.nl of bij het congresbureau via organisatie@reuvensdagen.nl of 06 52 46 10 65 (Marie-France van Oorsouw).