Image

Zoeken Contact

 Image

Vijf verhalen en een boek

De reuvenssessie op 18 november

Waarom zou je één Reuvenslezing doen als je er ook vijf kunt hebben? Dit jaar vieren we vijftig jaar Reuvensdagen: hadden de Founding Archaeologists zich bij die eerste bijeenkomst kunnen voorstellen hoe de archeologie er nu uitziet? Want ja: sommige van de mensen die begin jaren ‘70 bedachten dat het een goed idee zou zijn om jaarlijks samen te komen, zijn er nog, en ze komen naar Almere!

Hendrik Spiering (NRC Handelsblad), Theo Spek (RuG), Corien Bakker (gemeente Den Haag), Hans Huisman (RCE) en Heleen van Londen (UvA) kijken ze niet alleen terug op de halve eeuw die achter ons ligt, maar natuurlijk ook vooruit.

Aan het einde van de Reuvenssessie wordt het boek ’Tussen Wetenschap & Wandelgangen’ gepresenteerd, met daarin nog veel meer wetenswaardigheden en weetjes (en de vijftig jaar fashion statements aan de rand van de put wil je ook niet missen!).

Iedere deelnemer krijgt vervolgens een eigen -gratis!- exemplaar van het boek.


Nog geen Ticket?

Treuzel niet te lang en koop je ticket voor 11 november via: deze link.

Groepen aamelden voor de Reuvensdagen?

We hebben van een aantal grote organisaties het verzoek gekregen om in één keer meer dan 10 tickets te kunnen bestellen. Als dat voor jouw organisatie geldt, neem dan contact op met Carla Jansen via: info@reuvensdagen.nl Image

Posters!

Bij KAF Almere is er ruim gelegenheid om posters op te hangen. Heb jij een mooie poster die absoluut gezien moet worden? Mail het onderwerp van je poster naar: info@reuvensdagen.nl. Wij nemen dan contact met je op.