Image

Zoeken Contact

 Image

Nieuwsbrief 28-11-2023

Bedankt!

Reuvensdagen 2023

Hebben jullie ook zo genoten van de Reuvensdagen?

Als eerste wil ik gaststad Hoorn en gastregio West-Friesland, in de personen van Michiel Bartels en Carla Soonius, heel hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en niet te vergeten het organiseren van de excursies en de Reuvensnacht.

Dit jaar heb ik -voor mijn doen- veel sessies bijgewoond. Naast dat ik onder de indruk was van de kwaliteit van alle verhalen, wil ik ook een compliment geven aan de sessievoorzitters. Zij hebben de lastige taak om alle enthousiaste sprekers aan de tijd te houden en vervolgens de discussie te leiden. De manier waarop dat ging was buitengewoon prettig en professioneel. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. 😉

Mocht je trouwens suggesties hebben voor de Reuvensdagen, iets kwijt willen of ons een compliment geven? Laat het ons weten via een  mail naar info@reuvensdagen.nl.

Ik zie jullie graag in november 2024 in Den Haag!

Nathalie Vossen


Terugkijken

Dr. Felicia J. Fricke, archeoloog en historicus met zowel Britse als Nederlandse roots, gaf de Reuvenslezing 2023. De presentatie bood een diepgaand inzicht in haar werk en onderzoek, waarbij ze haar rijke achtergrond en familiebanden met Bonaire en Curaçao benadrukte. Werkt de link in het plaatje niet, <klik dan hier> om de lezing terug te kijken.


Reuvensdagen 2024:
14 en 15 november, Den Haag

Den Haag, met zijn rijke geschiedenis en statige allure, vormt een perfect decor voor de Reuvensdagen 2024. Ontmoet sprekers, spreek collega’s, doe nieuwe inzichten op en beleef de historie van Den Haag. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Hou onze nieuwsbrief in de gaten en volg onze socials. Wij nodigen jullie bij deze van harte uit om deel te nemen aan de komende editie op 14 en 15 november 2024 in de Fokkerterminal in Den Haag. Tot dan en daar!

 Image