Image

Zoeken Contact

 Image

Informatiemarkt

Het zakelijk hart van archeologisch Nederland

De Reuvensdagen moet het niet alleen hebben van de inhoudelijke presentaties van de vele sprekers. Ook een Informatiemarkt maakt sinds jaar en dag deel uit van het programma. Dat is dit jaar niet anders.

Aanmelden
Bedrijven en organisaties die erover denken om met een kleine, iets grotere of wellicht zelfs een grote stand aan de Informatiemarkt deel te nemen kunnen zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier 
Het boeken van een plaats op de Informatiemarkt is mogelijk tot uiterlijk 30 oktober, of zoveel eerder als de beschikbare plekken op zijn. Voor meer informatie kun je je melden via info@reuvensdagen.nl.

Op de Reuvensdagen-website zal een -groeiende- lijst van deelnemende organisaties en bedrijven worden opgenomen, zodat congresdeelnemers van te voren weten wie ze daar kunnen verwachten. 

Wij verheugen ons op een veelheid aan afwisselende kramen op de Informatiemarkt 2022 en de geanimeerde gesprekken die daarbij gevoerd kunnen worden.


  • Bedragen zijn exclusief BTW
  • Bedragen zijn exclusief standbemensing

Basisstand:
Ca. 4 m2 (1 tafel, 2 stoelen, GEEN ruimte voor extra’s)
1 dag: € 100,00
2 dagen: € 150,00

Royale stand:
Ca. 6 m2 (1 tafel, 2 stoelen, ruimte voor 1 extra item zoals banner)
1 dag: € 175,00
2 dagen: € 225,00

Maatwerk stand:
Een maatwerk stand kan alléén per 2 dagen gereserveerd worden. De benodigde ruimte wordt bij voorkeur berekend door het samenvoegen van Basis,- en/of Royale stands. Als dat niet mogelijk is wordt de prijs per m2 gerekend, 1 m2 kost € 37,50. Hier zit géén meubilair bij in.