Image

Zoeken Contact

 Image

Informatiemarkt

De Reuvensdagen moet het niet alleen hebben van de inhoudelijke presentaties van de vele sprekers. Ook een Informatiemarkt maakt sinds jaar en dag deel uit van het programma. Dat is dit jaar niet anders. Wat wél anders is, is dat de Informatiemarkt alleen tijdens het fysieke congres, donderdag 18 november, staat. Om toch zolang mogelijk plezier te hebben van de markt blijft deze dit jaar tot en met de borrel staan.

Aanmelden

Bedrijven en organisaties die erover denken om met een kleine, iets grotere of wellicht zelfs een grote stand aan de Informatiemarkt deel te nemen kunnen zich voor meer informatie melden via info@Reuvensdagen.nl 
Het boeken van een plaats op de Informatiemarkt is mogelijk tot uiterlijk 22 oktober, of zoveel eerder als de beschikbare plekken op zijn. 

Op de Reuvensdagen-website zal een -groeiende- lijst van deelnemende organisaties en bedrijven worden opgenomen, zodat congresdeelnemers van te voren weten wie ze daar kunnen verwachten. 

Wij verheugen ons op een veelheid aan afwisselende kramen op de Informatiemarkt 2021 en de geanimeerde gesprekken die daarbij gevoerd kunnen worden.

Bestuur en programmacommissie Reuvensdagen 2021